-

Nyhetsarkiv

Hoppa till huvudinnehåll
Skott mot lägenhet på Limhamn.

"Under natten till lördagen har en skjutning och en explosion mot bostäder i Malmö inträffat och en skottskadad person kom in till akuten. Polisen utesluter inte att det finns ett samband mellan händelserna." (Skånska Dagbladet)

Skottskadad person på akuten i Malmö.

"Personal på akuten i Malmö kontaktade polisen efter att en man med skottskador tagit sig dit sent i fredags kväll. Skadorna är inte livshotande. Det är fortfarande oklart var brottet inträffat." (Dagens Nyheter)

20-årig man skjuten i skogsområde i Köping.

"Den man i 20-årsåldern som blev skjuten i Johannisdalsskogen i torsdags kväll är hemmahörande i Arboga.

– Han är känd av polisen sedan tidigare, men har inte varit jättesugen på att berätta vad han gjorde i Köping, säger Richard Florén, förundersökningsledare." (VLT)

Skottlossning mot port på Viksäng.

"Tidigare under natten, runt halv tre, skedde ett annat brott i Västerås. I stadsdelen Haga gjorde polisen ett beslag av vapen och ammunition efter en kontroll av två personer i 20-årsåldern." (Expressen)

Person skjuten i benet i Hökarängen.

22:15 Polisen genomför dörrknackning samt inventerar tillgången till övervakningsfilm som kan föra utredningen framåt. Skadeläget för målsägande är i nuläget okänt, men han var vaken och talbar innan avfärd till sjukhus. Ingen är i nuläget frihetsberövad.

Källa: polisen.se.

Person skjuten i benet i Hökarängen.

"Skjutningen skedde utomhus och larmet kom in 20.31, skriver polisen på sin hemsida.

– Vi är på platsen och samlar in information och förhör potentiella vittnen, säger polisens presstalesperson Anna Westberg till Aftonbladet." (Omni)