-

Nyhetsarkiv

Hoppa till huvudinnehåll
Flera skott avlossade mot villafasad i bostadsområde på Väster.

20:23 En förundersökning är inledd gällande försök till mord och grovt vapenbrott. Inga fler uppgifter kommer att lämnas i nuläget. Sedvanliga utredningsåtgärder pågår för fullt. Vittnen, misstänkt och övriga ska höras, dörrknackning och en teknisk undersökning pågår på brottsplatsen som i nuläget är avspärrad.

Polisen är också intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha sett, hört eller gjort andra iakttagelser som kan sättas i samband med den här händelsen. Kontakta i sådana fall polisens växel på 114 14, uppge "tips" för snabbare framkoppling.

Källa: polisen.se.

Skjutning mot radhus i området Fredentorp.

"Ett larm om en hög smäll kom vid 23.40-tiden på söndagen.

"Det är inget vi kunnat lokalisera", säger Henrik Hagström vid polisen. Knappt två timmar tidigare kom larm om höga smällar i området Fredentorp, där polisen hittade en skottskada på ett bostadshus." (Expressen)

En person har skjutits vid Ica Bäckby.

07:40 Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Polisens arbete i förundersökningen fortsätter under fredagen, bland annat med förhör och att analysera den information som inhämtades under natten och morgonen.

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med skjutningen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14.

Källa: polisen.se.