-

Nyhetsarkiv

Hoppa till huvudinnehåll
Man avliden efter skottlossning i Sätra.

Enligt polisen tillhör alla sex tonårspojkar som är misstänkta för inblandning i mordet i Sätra i Gävle den kriminella grupperingen G15. SVT Gävleborg har kartlagt drygt 30 medlemmar i den kriminella grupperingen varav de flesta är minderåriga tonårspojkar.

Källa: SVT Nyheter.

Person skadad efter att ha blivit träffad av flera skott i Solberga i Älvsjö, Stockholm.

En 21-årig man åtalas misstänkt för mordet på en man i 30-årsåldern i Solberga i juni 2022.

21-åringen misstänks ha ”medverkat i transporten av målsäganden, medgärningsmän och mordvapnet till, och befunnit sig på, mordplatsen och själv skjutit målsäganden eller att han genom sin närvaro och hantering av skjutvapnet genom råd och dåd stött skytten i genomförandet av gärningen”, står det i åtalet.

Källa: aftonbladet.se.

20-årig man ihjälskjuten i Landskrona.

Det var en varm försommarkväll och fullt på pizzerians uteservering när det plötsligt hördes flera skott. En kort bit därifrån sköts en ung man till döds ute på gatan.

– Jag försökte få in alla barnen, berättar Hugo Persson som jobbade på pizzerian.

Källa: Sydsvenskan.

20-årig man ihjälskjuten i Landskrona.

Ett stort antal förhör har hållits på platsen och personer har hämtats in till förhör. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. Polisen tar tacksamt emot tips från allmänheten. Har du hört eller sett något som kan ha med händelsen att göra? Det kan vara personer, fordon eller andra saker som du uppmärksammat i området eller vid tiden för brottet. Även små detaljer kan ha stor betydelse för utredningen. Ring Polisen på 114 14.

Källa: polisen.se.